Sailing Club Suriname: leden


 
Sailing Club Suriname, Kenneth Oostvriesland KENNETH OOSTVRIESLAND vz/penningmeester
De man van zes miljoen, want niet alleen financieel begaafd maar ook een technische crack. Is eigenaar van de "Blue Dolphin", klein maar fijn!
Sailing Club Suriname, Dyron Ellis DYRON ELLIS bestuurslid
Heeft zijn hart verpand aan zeilen en met name wedstrijden. Zijn First 29 "Xplorer" kreeg onlangs een racy facelift en dat je 'm nooit ziet zeilen komt doordat hij sneller is dan de wind!
PETRA EN JANWILLEM VERSOL
Zijn komen aanwaaien uit Nederland met de "Witte Raaf", een ALC40 kits. Maar op de Surinaamse rivieren zeilen ze liefst met "Sabaku", een echte in Suriname gebouwde Vrijheid.
Sailing Club Suriname, Romeo Stienstra ROMEO STIENSTRA
Trotse eigenaar van de "Chansea", een inmiddels klassieke polyester zeilboot ontworpen door J.W. Draijer. Deze boot werd in 1975 al gespot op de Surinamerivier.
Sailing Club Suriname, Peter Relyveld PETER RELYVELD
Het is ongelooflijk maar Peter heeft zijn beauty "Anansi" helemaal zelf gebouwd. Niet van een bouwpakket, nee gewoon helemaal beginnend vanuit niets. "Anansi" is een Carol 24, een ontwerp van Chuck Payne; voor de kenners een begrip.
Sailing Club Suriname, Bryan Rozen BRYAN ROZEN
Te land, ter zee en in de lucht de bezigste bij van het hele stel en bovendien zeilinstructeur, vandaar dat de functie van activiteitencommissaris Bryan op het lijf is geschreven.
OOMKE HOGEVEEN
Heeft samen met de breedlachende vrouw aan zijn zijde Carolin zijn vaardroom omgezet in werkelijkheid met de "Anna-Sophia", de ultieme houten motorboot naar traditioneel Guyanees model.
ANTHONY DEL PRADO
Enthousiast lid sinds 1 januari 2015. Zeilt "Sea-Attle Slewp", een snelle en comfortabele Hunter 27.
KHADIDJAH KHAN
De "Bollemaat" heeft vele oceanen bevaren. De boot is ooit gebouwd voor de Ostar en is een bikkel.
Sailing Club Suriname, Charles Reiziger CHARLES REIZIGER erelid
Natuur- en waterliefhebber in hart en nieren
en helpt de Sailing Club Suriname waar hij kan. Vandaar erelid.
 


 Sailing Club Suriname: nationale vlag 
2013 Sailing Club Suriname  |  Mission statement  |  Havenreglement  |  Sailing Club Suriname op facebook   Sailing Club Suriname op YouTube  |