Sailing Club Suriname: welkom aan boord


 

ONZE MISSIE
De zeilsport in Suriname nieuw leven inblazen en levend houden, dat is een van onze belangrijkste doelstellingen.
De SCS (Sailing Club Suriname) is eigenlijk de wederopstanding van de “Zeilvereniging Suriname” die 30 jaar geleden actief was, en is opgericht op 17 februari 2013.
Onze zeilvereniging staat open voor iedereen die wil meedoen en onze passie voor de zeilsport deelt; jong en oud. Ons doel is de zeilsport in Suriname te bevorderen en de zeilers bewust te maken en te laten genieten van de natuurlijke omgeving van wind en water in harmonie met de natuur in ons prachtige land.

ONZE VISIE
De SCS tracht haar doel te bereiken via leden van de vereniging en geďnteresseerden.
Wij zijn bezig een eenvoudige jachthaven op te zetten te Ornamibo aan de Surinamerivier. Zodra deze geopend is, zullen we beginnen met onze promotionele activiteiten.
We zijn ervan overtuigd dat de SCS een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van deze relatief onbekende vorm van watersport en nieuwe zeilers kan kweken.
Via onze website en de sociale media houden wij u op de hoogte van nieuws en recente activiteiten. U leest daar natuurlijk ook hoe u zelf zeiler kunt worden. Bezit u al een zeilboot en zoekt u een vaste of tijdelijke ligplaats, neem contact met ons op.

  Clubvlag Sailing Club Suriname


 Sailing Club Suriname: nationale vlag ©
2013 Sailing Club Suriname  |  Mission statement  |  Havenreglement  |  Sailing Club Suriname op facebook   Sailing Club Suriname op YouTube  |